De ce să optăm pentru o grădiniță cu predare în limba germană?

240_F_76582225_CleL1AIObQeSfHYwQu3iSIbks1CtEXMGÎn primii ani de viață, mai exact până la vârsta de 7 anișori,, de a memora și de a-și însuși tiparele după care vor funcționa mai departe. Aici intră și capacitatea de a învăța o limbă străină, rapid și fără prea mare efort.

După vârsta de 7 ani, copilului i se estompează aceste capacități. Asta nu înseamnă că cel mic nu mai poate asimila ci doar că procesul de asimilare este mai lent și necesită mai multă atenție și concentrare.

De ce?

Atunci când se nasc, copiii dispun de capacități uimitoare de învățare (nu numai lingvistice). Aceasta capacitate este susținută de însăși arhitectura creierului lor, care este altfel structurată și organizată decât cea a creierului nostru de adult.

Creierul copilului e mai plastic, mai maleabil iar pe masură ce înainteazăîn vârstă creierul devine tot mai “specializat” în funcție de informațiile ce i-au fost oferite.

Simpla expunere a copilului la informație (spre exemplu programe de învțtare pe televizor) nu e suficientă. Cel mic trebuie să interacționeze cu persoana care vorbește limba străină, să o vadă, să o audă, să o observe. Astfel, prin metoda jocului, educatorul îi va forma micuțului bazele unei limbi străine.ich liebe deutch copy

De ce limba germană?

Limba germană nu mai este doar o tendintă sau o modă ci a devenit o poartă către multe oportunități interesante și avantajoase. Este o cheie cu care viitorul adult va deschide multe uși, cu ușurință, în diverse domenii de activitate.

La Maria Clara Kindergarden, învățarea acestei discipline se împletește armonios cu joaca. Educatorii noștri se axează pe dezvoltarea abilităților sociale ale micuților, prin predarea limbii germane, ajutându-i să comunice cu colegii, să empatizeze și să relaționeze exact cum ar face-o în limba maternă.main@2x

Vreau Stirile Importante pe Email